NOORDERLICHT REIZEN 2020


Ook in 2020 gaan we weer 11 prachtige Noorderlicht groepsreizen maken. Deze reizen zijn nu al te boeken (en let op vol=vol). Wij gaan met kleine groepen van max 26 personen.

Wilt u met mij mee op een bijzondere avonturenweek Ik ga in januari een week naar het meest noordelijkste puntje van Lapland-Nuorgam, een spectaculair programma en bij uitzondering een kleine groep van max 12 personen. De laatste week van maart de traditionele Noorderlichtfinale in Lapland-Luosto. Noorderlicht, fotografie, astronomie en gastronomie. Een niet te missen avontuur!

KIJK OP:
www.noorderlicht.nl/lapland/noorderlichtreis-avonturenweek-nuorgam
www.noorderlicht.nl/lapland/noorderlicht-finale
www.arcticans.nl

VIERDAAGSE NIJMEGEN 2019


Gelukkig niet zo warm als in 2018. Maar het was weer een feest om mee te maken.

Vier dagen lang lopen met per dag een afstand van 30, 40 of 50km. Een prestatie! Sommige wandelaars komen binnen of ze net zijn gestart en andere komen binnen op een tandvlees.

De laatste dag wordt er altijd een feest van gemaakt!

SPITSBERGEN-NOORWEGEN-LAPLAND
jan- mrt 2019


Van januari t/m maart 2019 drie keer een week als (foto) reisleider op stap geweest voor VoigtTravel. Het was een fantastisch Noorderlicht seizoen en de gasten kwamen vol verhalen, avonturen en foto's thuis.

Spitsbergen is een apart avontuur, afdalen onder een gletsjer, verse ijsberen sporen, bewapende gidsen. De meest noordelijk bewoonde plek op aarde.

Lapland en Noorwegen, spectaculaire natuur, bijzondere mensen en ontmoetingen en als kers op de taart heel mooi Noorderlicht!

BREDA-PHOTO oktober 2018


Jaarlijks een prachtig evenement dat door de hele stad wordt gehouden.

Veel talent en mooie foto's. Zelf vond ik de lijnen in de voormalige Koepelgevangenis erg mooi alsmede de schitterende omgeving.

Een shoot waard!

VIERDAAGSE NIJMEGEN 2018


De Vierdaagse van Nijmegen is altijd een fotogeniek onderwerp. Het was 4 dagen erg warm voor de lopers. De laatste dag is altijd een feest voor de lopers die de eindstreep weten te halen.

Aan foto onderwerpen geen gebrek!

CITY PIER CITY HALVE MARATHON


Op 11 maart 2018 was weer de traditionele CPC-loop in Den Haag. Het lopen van de halve marathon (21,1 km) is voor velen toch nog een hele opgave.
Je kan je zelfs afvragen of het wel goed is voor een mens maar het levert wel mooie plaatjes op!Maart 2018


"WE ARE IN TROUBLE"


Samen met de choreografen Uri Ivgi en Johan Greben, buro Ponzo en twee dansers een fotoshoot mogen doen voor de poster en programmaboekje van hun dansvoorstelling "We are in Trouble". 
De voorstelling is van 2 februari t/m eind april 2018 in diverse theaters in Nederland te zien.

Ik ben heel tevreden over de samenwerking, creativiteit en het eindresultaat!
Zie ook: www.buroponzo.nl/we-are-in-trouble


november 2017

SODADE FESTIVAL
Kaapverdië in hartje Rotterdam


Op 10 juni 2017 mocht ik het Sodade festival in Rotterdam fotograferen. 
De warmte spatte van het podium af.
Genoeg materiaal voor een prachtige fotoshoot!

juli 2017

NOORDERLICHTFINALE


Wilt u ook prachtige foto’s maken zowel van de natuur en het Noorderlicht? U gaat een onvergetelijk avontuur beleven in Lapland!
De Noorderlicht Finale reis van Voigt Travel was van 12 t/m 19 maart 2017.
De reis was een groot succes. Met 32 deelnemers en 5 nachten uit 7 Noorderlicht toch wel bijzonder. De gasten gingen met prachtige foto's naar huis.
Volgend jaar mee? Let op de site van VoigtTravel, Noorderlichtreizen!

De nieuwe reis is gepland van 25 maart t/m 1 april 2018!
Zie de website van Voigt Travel: "Noorderlichtfinale".

juli 2017
ORION
FOTOGRAFIE

Jos van der Maarel
info@orionfotografie.nl
Tel: 06 29 413 053

DISCLAIMER
Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om enige vorm van informatie op deze site hetzij tekst of beeldmateriaal (auteursrecht), voor gebruik te vermenigvuldigen in de breedste zin des woords en op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van Orionfotografie/Jos van der Maarel.