Over Mij

Al sinds mijn jeugd houd ik mij actief bezig met astronomie en fotografie, zij het op amateurniveau. Na een lange loopbaan als directeur/manager in de gezondheids- en ouderenzorg heb ik nu tijd om mijn kennis te verbreden en te verdiepen en heb ik de vakopleiding fotograaf aan de School voor Fotografie in Utrecht gevolgd en met succes afgerond. U krijgt dus een fotograaf met zowel vakkennis als levenservaring en mensenkennis.

Mijn ervaring beslaat inmiddels bruiloften, bedrijfsfeesten, diverse foto opdrachten voor websites en reisgidsillustraties.
In samenwerking met BuroPonzo de posterfoto/folderfoto's gemaakt t.b.v. de dansvoorstelling "We are in trouble" van Ivgi & Greben.
Voor reisbureau VoigtTravel verzorg ik fotoworkshops, geef ik bezoekers aan de jaarlijkse Winter-Event voorlichting over de mogelijkheden van hun fotoapparatuur en reis ik als (foto)reisleider mee met de Noorderlichtreizen naar Spitsbergen, Lapland en Noord Noorwegen.


ORION
FOTOGRAFIE

Jos van der Maarel
info@orionfotografie.nl
Tel: 06 29 413 053

DISCLAIMER
Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om enige vorm van informatie op deze site hetzij tekst of beeldmateriaal (auteursrecht), voor gebruik te vermenigvuldigen in de breedste zin des woords en op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van Orionfotografie/Jos van der Maarel.